De Vergaderie

vergaderlocatie van Arnhem is De Vergaderie. Ben je er wel eens geweest? Als je buiten de deur wilt vergaderen, dan is dit the place to be. Het herenhuis is namelijk een heus vergaderpaleis voor vergaderkoningen. Een rode loper hebben ze voor je uitgelegd. Althans, denkbeeldig. Want alles is er op gericht om jouw een geweldige vergaderdag te bezorgen. Kortom, ouderwetse gastvrijheid met allure.

Vergaderlocatie Arnhem

Vergaderlocatie Arnhem

De binnenkomst bij deze vergaderlocatie in Arnhem is haast koninklijk. Zodra je de massieve houten deur opent, spatten de historische details uit 1865 van wanden en plafonds af. Via marmeren trappen loop je de vergaderruimte binnen. Ofschoon de statige ‘Kamer en suite 1865’ je een majestueus gevoel geeft, is de ruimte desondanks huiselijk. De Neoklassieke plafonds geven bovendien een wow-effect. De fauteuils in de voorkamer zijn trouwens uitnodigend. De koffie van vers gemalen boontjes met Italiaanse dolci baci laten je vervolgens direct welkom voelen.

Heerlijke plek

Ben je met een klein gezelschap dan kun je in de keuken uit grootmoederstijd bijeenkomen. Het Soete Rhijn is een intieme vergaderruimte in het knusse souterrain. Via de openslaande deuren sta je zo in de vergadertuin. Een heerlijke plek om te vertoeven bij warme dagen. De vergaderruimtes van deze vergaderlocatie in Arnhem zijn dus dik in orde. Fantastisch is bovenal de catering. De lunchbroodjes zijn niet te versmaden. Tijdens het diner eet je wat je lekker vindt. Van Hollandse pot tot culinair hoogwaardig. Maar het allerlekkerst zijn de delicatessen waar je de gehele dag van kunt genieten.

Gastvrouw

Gastvrij

Bij een vergaderpaleis hoort een lakei. Ook die is er. Gastvrouw Xandra Derks staat de gehele dag tot je beschikking. Met een druk op de lakeienbel staat ze voor je. Om te regelen of organiseren wat jij nodig hebt voor een perfecte performance. De beste ervaring is het zelf beleven. Voel je voor één dag koning bij de vergaderlocatie in Arnhem: vergaderpaleis De Vergaderie.

Door Sjors