Ben je op zoek naar een unieke locatie in de omgeving van Utrecht om een congres te houden? Dan is Boerderij Mereveld voor jou dé ideale locatie. Niet alleen is dit een meedenkende partij, die meedenkt over hoe jij het best je congres kunt indelen. Daarnaast zijn er ook nog tal van grote, luxe zalen die onmisbaar zijn voor het organiseren van jouw bijeenkomst. Het ligt ook nog is prachtig tussen de Utrechtse landen. Doordat deze locatie zich in Utrecht bevind weet je zeker dat deze voor al je gasten makkelijk te bereiken is. Makkelijker dan bijvoorbeeld congreslocaties in het noorden of zuiden van het land waardoor mensen meer dan drie uur onderweg kunnen zijn.

Wat zijn de voordelen?


Enkele voordelen van het kiezen voor Boerderij Mereveld zijn toch wel de uitgebreide zaalmogelijkheden met eigen voorzieningen die geboden worden. Er zijn maar liefst vier zalen waar uit gekozen kan worden met ruimte voor meer dan 700 gasten. Verder is er ook een eigen catering waar gebruik gemaakt van kan worden. Deze keuken staat ondertussen bekend om zijn verse en heerlijke gerechten met voor ieder wat wils. De keuken maakt gerechten klaar die geheel aansluiten op jouw wensen, waardoor je bijvoorbeeld ook vegetarische gerechten kunt kiezen. Er zijn altijd wel gasten bij die hier baat bij hebben, vandaar.

Makkelijk bereikbaar


Verder is het congrescentrum ook heel makkelijk bereikbaar voor al je gasten. Er zijn namelijk goede parkeervoorzieningen voor al je gasten en het ligt heel centraal, waardoor je er met het OV ook heel gemakkelijk kunt komen. Dit is natuurlijk wel zeer belangrijk. De natuurlijke omgeving zorgt tot slot ook nog voor een hele rustgevende maar toch ultieme sfeer bij zowel jezelf als bij de gasten. Genoeg redenen om voor deze locatie te kiezen dus!

Door Sjors