Dakramen

Niet alleen dakramen, maar heel veel meer kan je vinden in het assortiment van de Bouw-handel.nl. Hier kan je zeker goed slagen wanneer je van plan bent om een raam te kopen om in jouw kantoorpand te plaatsen. De mogelijkheden zijn hier enorm en de kans dat je hier kan slagen zijn bijzonder hoog.

Ons vorige raam was de laatste keer met de storm eruit geblazen. Nu moet ik zeggen dat dit al van zeer slechte kwaliteit was en dat deze de storm niet had overleefd verbaasde mij niet eens. Met een noodreparatie is dit raam vastgezet en hierdoor zijn wij snel op zoek gegaan naar een ander model.

Mooie dakramen tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Onze zoektocht naar een ander raam is geslaagd. Via de Bouw Handel hadden wij zoveel mooie modellen gezien en hier hebben wij een keuze uit gemaakt. Het model die wij nu krijgen is een stuk groter en hierdoor alleen maar beter. Bovendien is het gemaakt van zeer stevig materiaal en hoeven wij ons geen zorgen te maken wanneer het weer om slaat. Ook is er nu een ventilatiecapaciteit  aanwezig, waardoor er wel frisse lucht naar binnen kan komen, zonder dit raam open te moeten zetten.

Via de Bouw Handel zijn er diverse modellen en merken te koop. De merken zijn Fakro, Ubbink en Velux. Elk merk heeft zo zijn eigen eigenschappen. Deze zijn allemaal te vinden op deze website.

Door Sjors