kantoorunit huren

Een kantoorunit huren kan bij het fijne bedrijf Multihome. Zelf heb ik dat een tijd geleden ook gedaan en ik ben zeer tevreden over hun producten en de service die zij bieden. Eerst had ik een eigen pand maar omdat het al oud was, moest het gedeeltelijk verbouwt worden. Ik was daarom opzoek naar een tijdelijke ruimte om mijn bedrijf naar te verplaatsen. Helaas kon ik niet op zo’n kort termijn iets geschikt vinden. Ik vroeg daarom een vriend van mij om hulp aangezien hij laatst ook tijdelijk uit zijn kantoor pand moest, misschien had hij wel een goede oplossing.

Pand

Voordelig een kantoorunit huren

Een kantoorunit huren raadde mijn goede vriend mij aan. Hij had het zelf ook gedaan en hij was erg blij geweest met zijn keuze. Het voordeel ervan is, is dat jij zelf kunt aangeven hoeveel ruimte jij nodig hebt. Daarnaast is het direct beschikbaar, wat in mijn situatie echt heel handig was. Aangezien mijn vriend er zo goede ervaringen mee had, besloot ik contact met het bedrijf op te nemen. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Ik legde uit waar ik precies opzoek naar was en we plande gelijk een afspraak in.

Pand

Een fijn en betrouwbaar bedrijf

Een kantoorunit huren is echt ideaal moet ik zeggen. Je huurt alleen de ruimte die je nodig hebt en het is snel geregeld. Bij dit bedrijf kun jij zelfs terecht voor een speciale unit op maat. Wil jij liever een unit kopen in plaats van huren, dan is dat ook mogelijk. Neem zeker contact op met het bedrijf om de vele opties samen met hen te bespreken. Ik voelde mij helemaal thuis in mijn tijdelijke kantoor terwijl mijn eigen bedrijfspand werd verbouwt. Ik raad een kantoorunit echt aan iedereen aan!

Door Sjors