VDH Safes

De VDH Safes raad ik aan iedereen aan die belangrijke documenten of spullen veilig wil opbergen. Zelf heb ik er vorig jaar ook een genomen en ik ben er heel erg blij mee. Toch had ik gewild dat ik er al eerder een had aangeschaft. Mijn kantoorpand is namelijk vorig jaar helemaal afgebrand en alles is in de brand verloren gegaan. Dat had echt vreselijke gevolgen. Die fout ging ik natuurlijk niet nog eens maken en daarom ging ik opzoek naar een brandkluis voor in mijn nieuwe bedrijfspand. Uiteindelijk kwam ik uit bij het bedrijf Van den Hoven. Zij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van kluizen.

Kluis

VDH Safes op maat laten maken

Het fijne is dat de VDH Safes op maat gemaakt kunnen worden. Zo kun jij precies de kluis bestellen die perfect bij jou situatie past. Toen mijn kluis gemaakt werd ben ik eerst langs het bedrijf gegaan om al mijn wensen en behoeftes te bespreken. Het fijne daaraan was dat het bedrijf mij gelijk kon vertellen wat wel en niet mogelijk was. Zo kwamen wij uiteindelijk tot een mooi ontwerp waar ik helemaal tevreden over was. De communicatie tussen het bedrijf en mij verliep gedurende het proces helemaal vlekkeloos.

Kluis

Hij voldoet aan alle wensen

Goede communicatie is heel erg belangrijk als het om een product gaat wat op maat gemaakt wordt. Als er iets kleins mis gaat in de communicatie dan kan het best zijn dat het hele ontwerp er anders uit gaat zien. Gelukkig was het eindproduct wat het bedrijf afleverde precies zoals ik had gehoopt. Het bedrijf biedt ook een hele fijne onderhoud service. Jij kunt altijd bij hen terecht als de sleutel bijvoorbeeld kwijt zou raken of als er een storing is. Wil jij ook een kluis op maat laten maken, neem dan contact op het met bedrijf.

Door Sjors