Een eettafel met een gezelligheidsfactor en een stijlvol uiterlijk, dan hebben we het natuurlijk over de ronde eettafel industrieel. Een ronde tafel is een echte trend van nu en dat is niet voor niets. Een ronde tafel optimaliseert namelijk de gezelligheid, omdat je in een rondje zit. Iedereen die aan de tafel zit kan elkaar even goed aankijken waardoor het een verrijking is voor de sfeer. Naast de ronde vorm geeft de industriële look ook veel sfeer. Je kan tegelijk voor een moderne en een warme uitstraling gaan. Dit komt doordat het hout warmte uitstraalt en het metaal geeft een strakke indruk. Je komt hier achter de voordelen van de ronde eettafel en wat de industriële look doet met jouw huis of de ruimte

Hoe een ronde eettafel industrieel eruit ziet

Deze eettafel is dus mooi rond en het tafelblad is van mangohout. Dit is zacht en glad hout en het heeft een natuurlijke kleur. De uitstraling is stoer en het is met de hand gemaakt. De tafelpoten zijn gekruist en zijn van donker metaal. Dit is mega stevig en van hoge kwaliteit. Je kan ook een ovale variant aanschaffen, maar hierbij zit je niet in een precies rondje. Het ligt eraan waar je naar op zoek bent. 

De voordelen van een ronde eettafel industrieel

Er zijn een aantal voordelen van een ronde eettafel industrieel. Het is namelijk zo dat ronde eettafels geschikt zijn voor alle ruimtes doordat het rond is. Een rechthoekige tafel neemt meer ruimte in beslag en met de ronde eettafel kun je net zoveel stoelen kwijt of zelfs nog meer doordat het eenvoudig erbij te schuiven is. Ten tweede is het middelpunt van de tafel voor iedereen goed te bereiken en dat is erg prettig en comfortabel. Daarbij zijn er ook geen scherpe hoeken waar iemand zich aan kan bezeren of een onprettige houding ervaart. Ook is het voordelig dat stoelen makkelijk zijn bij te schuiven, want daardoor creëer je snel en gemakkelijk fijne zitplekken. Tenslotte zit niemand op een hoek, omdat je altijd in een kring zit door de ronde vorm. 

Waarom je zou kiezen voor de industriële look

De ronde eettafel industrieel beschikt over de ideale look. Ten eerste straalt het kwaliteit uit door de stevigheid. Daarnaast past het bij elk interieur, omdat het naar jouw unieke stijl toe neigt. Het is goed te combineren met verschillende stijlen, omdat het van zichzelf meerdere stijlen bevat. Dit kan modern zijn, traditioneel of er tussenin zitten. Het metaal is voorzien van een zwarte poedercoating waardoor het er erg strak uitziet. Voor het bekijken en aanschaffen van deze tafels kan je het beste terecht bij Eigentyds. Zij verhandelen namelijk deze meubels en zijn specialist in het vak. Ze hebben daarbij ook nog eens hun eigen directe import en dat betekent dat er geen tussenhandel tussen zit. Dit betekent de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Het kopen van een ronde eettafel industrieel is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Door Redactie