iydjfcMij lijkt een goede personeelsbemiddeling een noodzaak

 

Velen van ons weten hoe moeilijk het tegenwoordig is om aan een baan te komen. Zelf weet ik in ieder geval hoe het is, ben ik een tijd werkloos geweest en weet ik hoe pijnlijk het is om te weten dat het er over vijf jaar anders uit zal zien door het vertrek van de babyboomers op de arbeidsmarkt. Voor mensen die nú werk willen is dat een bittere pil, dat ze in de verkeerde tijd zitten. Zelf ben ik anderhalf jaar terug mijn eigen bedrijf gestart en kan ik inmiddels weer met vier extra mensen uit gaan breiden. In die anderhalf jaar tijd is mijn personeelsbestand gestegen met negen andere mensen, heb ik echt de mogelijkheid gehad om te groeien. Toch had ik ook voor die mensen destijds graag personeelsbemiddeling gehad, omdat niet iedereen een even goede match is gebleken. Bovendien ben je er drukker mee dan je denkt, met het uitzetten van de vacatures en de beste mensen voor de baan eruit zoeken. Daarom heb ik besloten het voor deze vier anders te doen, om toch echt over te gaan op personeelsbemiddeling en wel bij GoFranky, waar ik van mede-ondernemers goede verhalen over heb gehoord. Ik heb iets te bieden, ik kan mensen weer perspectief bieden, de mensen die nu nog werkloos zijn – maar ik verwacht er wel iets voor terug. Ik wil wel de goede persoon hier op de plek hebben en daarvoor lijkt mij een goede personeelsbemiddeling noodzakelijk.

 

Door Sjors