Informatie over verzekeringen bij consultbv.nl

Op consultbv.nl vind je uitgebreide informatie over verschillende verzekeringen. Je hebt bijvoorbeeld altijd wel een zorgverzekering, maar er zijn nog heel veel andere verzekeringen die je kan afsluiten voor een veiliger gevoel of een garantie. Dit vind je terug bij consultbv.nl. ik heb bijvoorbeeld een reisverzekering afgesloten toen ik vorig jaar op vakantie ging, ik had er bijna niet meer aan gedacht maar last minute besloot ik toch nog even een reisverzekering af te sluiten. Hier heb ik groot geluk mee gehad, want eenmaal op vakantie ben ik helaas in aanraking gekomen met diefstal en is er een dierbaar en duur juweel van mij gestolen. Via de verzekering kon dit toch nog vergoed worden en daar ben ik echt heel erg blij mee. Elke reisverzekering is weer anders en heeft andere voorwaarden, het is dus denk ik wel goed om je eerst te informeren wanneer je een verzekering afsluit. Ik hoorde laatst trouwens iets grappigs, het blijkt dus dat sommige sterren bepaalde lichaamsdelen verzekeren, bijvoorbeeld benen of haren, omdat het een handelsmerk is. Als model kan het dan bijvoorbeeld verstandig zijn om je benen te verzekeren, mocht daar iets mee gebeuren, dan heb je natuurlijk geen modellenwerk meer aan de lopende band en kan je door middel van je verzekering toch nog geld terug krijgen. Ik had hier nog nooit van gehoord maar ik vind het wel grappig dat dit bestaat. Zo zijn er talloze verzekeringen speciaal op maat gemaakt. Zelf heb ik veel aan consultbv.nl want ik krijg duidelijk uitgelegd wat alles precies is en wat het beste is om te doen. Zelf moet ik alles zelf doen en daardoor kan het soms nog wel eens ingewikkeld zijn, daarom ben ik altijd erg blij wanneer ik goede informatieve sites tegen kom die mij verder kunnen helpen met het maken van beslissingen.

Door Sjors