briefpapier (1)Met online drukwerk je eigen placemats laten bedrukken

 

Ik heb al een tijdje de zelfde placemats en vond het wel weer eens tijd voor wat nieuws. Ik ben toen wat rond gaan kijken, maar ik wist niet zo goed waar ik dan zou moeten gaan kijken. Een vriend van mij die ook een eigen bedrijf heeft zei dat ik eens bij online drukwerk moest gaan kijken en toen kwam ik dus bij deze site terecht. Na even te hebben rondgekeken op deze site zag ik dat ze ook placemats laten bedrukken en die moest ik natuurlijk hebben. Die vriend van mij had al een onderzetters laten bedrukken en een keer entree kaartjes en hij vertelde mij dat ze echt heel erg mooi waren geworden en hem kennende zegt hij dat niet zo snel, dus het moest wel een erg goed bedrijf zijn. Na contact te hebben opgenomen met de mensen die bij dit bedrijf werken, zouden ze mij een aantal opties toesturen en als er wat was waar ik het niet helemaal mee eens was dan zou ik dat gelijk moeten zeggen. Dat heb ik toen gedaan, nadat ze een aantal opties hadden toegestuurd en daardoor is het echt prachtig geworden. Alleen nu was het even kijken hoeveel ik er nodig had, maar ik dacht doe het gelijk goed en bestel er gewoon vijf duizend, zodat ik niet elke week contact met ze hoef op te nemen. Na een week lagen ze al op de tafel en worden ze nu elke dag gebruikt in het restaurant. Het geeft een uitstekende sfeer en mensen vinden het ook erg leuk eruit zien en dat wil je natuurlijk. Als we weer in de zomer zijn ga ik weer wat anders proberen en dan weet ik wel waar ik heen ga. Dan mag dit bedrijf weer voor mij met goede opties komen en wederom een leuke placemat maken. Online drukwerk is echt fantastisch en ik ben blij dat die vriend van mij dit aan mij heeft verteld.

 

Door Sjors