aanstekers bedrukken

Altijd gewild en je ziet ze nog steeds veel als relatiegeschenk, aanstekers zijn er in alle vormen en maten. Van zeer goedkoop tot een luxe exemplaar, maar allemaal hebben ze gemeen dat ze eenvoudig zijn weg te geven. Iedereen gebruikt wel een keer een aansteker, op het werk of thuis. Aanstekers bedrukken is daarom slim om te doen, je bereikt er een hoop mensen mee die de aanstekers overal zien en er ook wel een willen hebben. 

aanstekers bedrukken

Leuk om uit te delen

Omdat je weet dat de aansteker altijd gebruikt zal worden, is het ook erg leuk om ze uit te delen. Buiten als er iets leuks te doen is zoals een braderie, vaak goed bezocht dus ideaal om erbij te zijn met de aanstekers. Op deze manier bereik je met aanstekers bedrukken veel mensen, wat erop de aansteker moet staan is je eigen keus. Dit kan zowel een leuke tekst of afbeelding zijn, de techniek is zover dat dit allemaal mogelijk is.

Ook eigen afbeeldingen

Wil je aanstekers bedrukken en heb je een afbeelding zelf gekozen? Natuurlijk is dit ook mogelijk om op de aansteker te laten drukken, logo’s teksten, afbeeldingen en zelf ontworpen plaatjes zijn geen enkel probleem. Voordat er begonnen wordt aan het echte drukwerk, wordt er eerst een proefdruk gemaakt. Moeten er nog wijzigingen worden aangebracht, of is het nog niet helemaal naar je zin dan wordt de tekst of afbeelding nog aangepast. Op deze manier is het eindresultaat altijd naar je zin en een groot succes.

Door Sjors