Ik zocht naar een bedrijf in de buurt van Roosendaal die zich bezighield het bestickeren van bestelbussen. Ik zocht daarom op drukkerij Roosendaal. Ik kwam uit op een aantal websites maar die hanteerde erg hoge tarieven totdat ik uitkwam op het bedrijf Printvorm. Ik zocht naar meer informatie over het bedrijf door middel van een bezoek te brengen aan de website


Website

Ik was op zoek gegaan naar drukkerij Roosendaal. Ik kwam uit op de website van Printvorm hier was linksboven een overzicht te vinden van wat het bedrijf aan te bieden heeft. Ik wilde graag een aantal bestelbussen laten bestickeren met de contactgegevens en met het logo van het bedrijf. Er waren een aantal afbeeldingen te zien met de resultaten van hoe een bestickering naar voren komt. De website sprak mij erg aan en ik had vervolgens telefonisch contact opgezocht om meer te weten te komen over de tarieven die ze hanteren. De tarieven spraken mij ook erg aan waardoor ik een afspraak had gemaakt om langs te komen voor om samen te kijken voor een ontwerp voor de bestickering.

Service

Nadat ik telefonisch contact had gezocht en een afspraak had gemaakt. Werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen voor het design van de bestickering een aantal dagen later konden de bestelbussen weer opgehaald worden en we waren erg tevreden over het resultaat.

Door Sjors