Blog Brains

Vind je het leuk om te schrijven over bepaalde onderwerpen, heb je zelf een blog en wil je daar nog geld mee verdienen ook? Dan is Blog Brains op zoek naar jou, je kunt schrijven over allerlei verschillende onderwerpen die jij leuk vindt. Opdrachtgevers zijn op zoek naar goede schrijvers om hun posities te kunnen verbeteren in de zoekmachines, daar hebben ze jou als blogger voor nodig. Gebruik je creativiteit om een originele blog te schrijven met de SEO kernwoorden erin verwerkt. 

Perfect voor opdrachtgevers

Heb je een eigen bedrijf en wil je deze onder de aandacht brengen, of een bepaalde dienst? Blog Brains kan je perfect van dienst zijn, je bent geen tijd kwijt aan het zoeken naar een schrijver die over jou dienst of product schrijft. Alle zorgen van A tot Z worden voor je geregeld, geen onderhandelingen over tarieven want die zijn allemaal vastgelegd. Als opdrachtgever schrijf je een opdracht uit, en kies je de gewenste blogger die je blog mag schrijven. Door het grote aanbod van bloggers, vind je altijd een geschikte blogger voor je onderneming.

Blog Brains

Verbeter de vindbaarheid

Natuurlijk wil je als bedrijf wel een mooie blog met de juiste SEO die zijn vruchten afwerpt, door samen te werken met Blog Brains zullen mooie resultaten worden behaald. Jij bepaald op welke zoekwoorden je gevonden wil worden, en wat voor jouw bedrijf belangrijk is. De rest wordt verzorgd door een blogger, die deze SEO woorden professioneel mee zal nemen in de blog. Het gevolg is dat je met de woorden stijgt in de ranking, meer bezoekers dus meer kans op conversie.

Door Sjors