zakelijke communicatie engels

Engels is een van de talen die het meest worden gesproken in de wereld. Vrijwel iedereen krijgt dit op school geleerd, maar zoiets kun je al snel weer verleren. Engels kunnen spreken is bijvoorbeeld fijn op vakantie, maar ook in het zakelijke leven kan het van belang zijn voor de communicatie. Je kunt jouw zakelijke communicatie Engels eenvoudig verbeteren aan de hand van diverse cursussen. 

zakelijke communicatie engels

Hoe ziet zo’n cursus eruit?

Een cursus om jouw Engelse zakelijke communicatie te verbeteren duurt vier dagen. In deze cursus leer je niet alleen beter Engels spreken, maar ook het schrijven van e-mails en hoe je overtuigend een verhaal over kunt brengen. De cursusgroepen bestaan uit kleine aantallen, zodat er goed gefocust kan worden op ieder persoon en zijn of haar ontwikkelingen. De cursussen zijn er in de Europese taalniveaus A2 tot en met B2. Het is niet erg als je niet weet in welk taalniveau je thuishoort. Je doet namelijk na het aanmelden een test, zodat de cursisten kunnen bepalen bij welk taalniveau jij het beste past. 

Wat leer je in deze cursus?

In de cursus om zakelijk Engels te leren, leer je dus dingen die belangrijk zijn in de zakenwereld. Denk hierbij aan zaken als een product of bedrijf presenteren, maar ook het schrijven van e-mails of rapportages, het deelnemen aan vergaderingen of het communiceren over klachten. 

Door Sjors