logo shiraz furniture

Ben je onlangs begonnen met jouw eigen onderneming? Dan is het juiste kabelmanagement op jouw kantoor van essentieel belang. Je wilt namelijk geen rotzooi met kabels die overal op het kantoor rondslingeren. 

Voor kwaliteits en voordelig kabelmanagement ben je bij Shiraz aan het juiste adres

Als je op zoek bent naar kwaliteit kabelmanagement en design kantoormeubilair ben je bij Shiraz aan het juiste adres. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in kantoorinrichtingen en bieden daarom ook modern en kwaliteits kantoormeubels aan. Zij hebben momenteel 50 leveranciers en bieden in hun assortiment meer dan 1000 verschillende product aan. hierdoor zul je altijd een ruime keuze hebben tussen de meubels en accessoires die jij zoekt. De juiste kantoorinrichting is namelijk essentieel voor een verzorgde en professionele uitstraling. een juiste kantoorinrichting draagt tevens bij aan een inspirerende en motiverende werksfeer. Door het creëren van de juiste werksfeer zal er harder worden gewerkt door de werknemers omdat zij dan prettig aan het werk kunnen. 

Maar vrijblijvend gebruik van een 2D & 3D ontwerp

Als je het lastig vind tom de justiemeuebsl en acesories te vinden kunn je vrijblijvend gebruik maken van een 2D en 3D ontwerp. Shiraz maakt namelijk gebruik van professionele software waardoor jij exact kunt zien hoe de meubels en accessoires is in jouw kantoor komen te staan. 

Breng een bezoek aan de showroom 

Je kunt tevens een bezoek aan de showroom brengen als je behoefte hebt aan deskundig advies en het zien en ervaren van de producten. Alle producten die Shiraz aanbiedt zijn uit voorraad leverbaar waardoor ze een korte levertijd zullen hebben.

Door Sjors