EHBO om mensen snel te kunnen helpen

Veiligheid is een zaak die iedereen aangaat. Ook op de werkvloer is het belangrijk dat het veilig is. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig werken kan en er toch iemand aanwezig is die kan helpen in geval van nood kun je bij G4S Training en Safety verschillende cursussen volgen.

Cursussen EHBO en BHV

Deze twee cursussen zijn EHBO en BHV. De cursussen vertonen overlap op bepaalde gebieden maar als je beide cursussen gevolgd hebt ben je in staat mensen goed te helpen als ze een ongeluk krijgen of er iets vervelends voorvalt tijdens het werk. De EHBO cursus wordt op diverse locaties gegeven bij de trainingscentra van G4S. Waar deze zijn en op welke data vind je op de website. Je kunt je ook online opgeven als je interesse hebt. Weet je niet zeker of de cursus geschikt is voor jou of een van je werknemers dan kun je ook altijd inlichtingen inwinnen bij het bedrijf.

Inhoud cursus EHBO

De cursus EHBO is gericht op de volgende zaken: levensreddende handelingen, vitale functies, diverse letsels en verband- en hulpmiddelen. Na afronding van de cursus ben je in staat mensen met verwondingen eerste hulp te bieden en schakel je de hulpdiensten in zodat zij verder geholpen kunnen worden.

Op diverse locaties mogelijk Een EHBO cursus dien je met regelmaat op te frissen zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. De cursus kan gevolgd worden bij een van de trainingscentra van G4S maar op locatie bij het eigen bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden.

Door Sjors