Steeds meer consumenten bekijken hun folders via een app op hun mobiele telefoon of tablet. Dit betekent niet dat folders drukken niet langer aantrekkelijker is voor bedrijven! Integendeel, want folders komen nog steeds goed van pas op beurzen, of bijvoorbeeld om uit te delen in uw eigen winkel. Hoewel veel mensen een app gebruiken, geldt dit lang niet voor iedereen. Kijk maar eens naar het aantal brievenbussen wat niet van een NEE/NEE-sticker voorzien is. Het geeft aan dat mensen mogelijk toch nog interesse hebben in papieren reclamewerk. Daarbij geven met name senioren nog altijd de voorkeur aan een papieren versie van folders en bijvoorbeeld een plaatselijk krantje.

Voordelen van folders drukken voor uw bedrijf

Buiten het feit dat folders drukken interessant kan zijn om deze te laten verspreiden bij woningen, kunt u ze ook op beurzen gebruiken. Veel bedrijven bezoeken regelmatig een beurs, die gerelateerd is aan de producten of diensten die zij aanbieden. Hier vinden mensen het vaak juist erg fijn om een papieren folder te krijgen. Zo kunnen ze de folder thuis nog eens rustig nalezen.

Datzelfde geldt voor de klanten die uw fysieke bedrijfspand of winkel bezoeken. Zij zitten vaak niet te wachten op digitale brochures en folders, maar willen een papieren versie. Het voordeel aan de papieren versie is dat u hier direct aantekeningen in kunt maken, als een klant een vraag heeft over uw product. Kortom, het laten drukken van folders is nog steeds erg populair onder bedrijven!

Door Sjors