transferpersen

Het is zo’n belangrijk onderdeel van je bedrijf en toch zijn er nog altijd mensen die er niet genoeg over nadenken: de branding. Met iets simpels als transferpersen op je bedrijf kun je al zoveel zelf doen aan je branding. Wist je namelijk dat je met een transferpers vrij gemakkelijk een eigen ontwerp kunt drukken op allerlei soorten producten? Van bedrijfskleding tot promotiemateriaal en relatiegeschenken: je kunt het allemaal bedrukken met een transferpers. Maar er is nog meer dat je kunt doen met zo’n handige pers om je branding serieuzer te nemen.

Kleuren en logo’s

De transferpers maakt het mogelijk om een logo of eigen ontwerp te drukken op allerlei producten. Bedrijfskleding ligt dan natuurlijk voor de hand maar wat dacht je van je verpakkingen? De kans is groot dat je de verpakking van producten nu uitbesteedt aan een externe partij. Dat kun je echter ook gewoon zelf doen. Als het maken van de verpakkingen voor jou niet zelf mogelijk is dan kun je nog altijd kiezen de branding ervan in ieder geval zelf uit te voeren. Dan bestel je dus de kale verpakkingen en bespaar je een hoop geld. Het bedrukken doe je zelf door middel van de transferpersen die je in huis hebt.

transferpersen

Promotiemateriaal of weggevers

Vind jij het leuk om rondom de feestdagen cadeaus weg te geven? Dan kun je ervoor kiezen om deze cadeaus te bedrukken met je logo. Mensen zullen je hierdoor nog veel minder snel uit het oog verliezen omdat ze telkens weer geconfronteerd worden met je logo. 

Hoe werkt de pers?

De transferpers wordt ook wel hittepers genoemd omdat deze werkt met hoge temperaturen. Daarom is het goed om echt na te denken over hoe en door wie je dit wil laten uitvoeren. Ga ook niet zomaar aan de slag. Vraag een expert om begeleiding bij het gebruik. 

Door Sjors