Ben jij bekend met dit zoekmachine optimalisatie bedrijf, seo Eindhoven, oftewel Websitepromotor? Nadat ik geen bezoekers meer op mijn website had, wilde ik hier maar al te graag verandering in zien. Normaal gesproken probeer ik zelf altijd een oplossing hiervoor te vinden. Al vond ik dit nu wel erg lastig aangezien ik totaal niet wist hoe dat ik het moest aanpakken. Zodoende heb ik ervoor gekozen om toch maar een extern bedrijf in te schakelen. Hopelijk weten zij mijn probleem op te kunnen lossen!

Snel gevonden

Uiteindelijk ben ik dan ook terecht gekomen op de website van Websitepromotor. Dit bedrijf weet namelijk maar al te goed hoe dat je meer bezoekers kunt krijgen. Althans, dat valt te lezen van de website. Het heeft in ieder geval wel mijn interesse gewekt waardoor ik een afspraak heb gemaakt met dit bedrijf. Tijdens deze afspraak hoop ik dat zij kunnen achterhalen wat er scheelt aan mijn website.

Al vrij snel werd het duidelijk dat de content op mijn website niet meer optimaal is. Dit moet als eerste verandert worden alvorens zij uberhaupt ermee verder kunnen gaan. Voor mij was de keuze ook snel gemaakt om door dit bedrijf mijn website te laten optimaliseren. Zekerheid dat ik zal stijgen in Google gaat nu echt gebeuren!

Door Sjors