Wist jij dat je door middel van GPS auto tracking het werk een stuk eenvoudig kunt maken. Als ondernemer zijnde heb je vast en zeker diverse auto’s op de parkeerplaats staan voor het personeel. Hier kunnen zij de buitendienst in indien dit nodig is. Maar weet jij waar het personeel zich bevindt als jij hun nodig hebt? Telefonisch contact opnemen is natuurlijk ook geen optie omdat je wellicht de carkit nog niet hebt gemonteerd. Ja, dan moet je maar hopen dat zij op tijd weer terug zijn voor de volgende opdracht toch?

Andere mogelijkheden

Wanneer jij er niet op zit te wachten dat jij niet weet waar het personeel zich bevindt. Dan raad ik je aan om gebruik te maken van GPS auto tracking. Hiermee kun jij erg secuur zien waar de auto zich op dat moment bevindt. Het zorgt ervoor dat jij als ondernemer zijnde precies kunt inschatten hoelang deze persoon nog onderweg is alvorens hij of zij op kantoor zal verschijnen. Tevens wordt het inplannen van de opdrachten een stuk makkelijker gemaakt.

Eenvoudiger kan het niet!

In het begin wilde ik hier niks vanaf weten. Een paar auto’s op de weg was makkelijk om het in de gaten te houden. Op dit moment heb ik er 22 rondrijden waardoor dit niet meer mogelijk was om het met de hand bij te houden. Zodoende heb ik ervoor gekozen om GPS in te zetten. Hiermee weet ik precies waar iedereen zich bevindt.

Door Sjors