onderzetters leer

Wil je er ook vanaf dat je iedere keer vlekken en kringen op je tafel hebt van glazen drank en kopjes koffie, gelukkig heeft het nog geen blijvende schade veroorzaakt maar er komt een moment dat het wel zo is. Met onderzetters leer bescherm je de tafel hiervoor, naast dat het veilig is staat het ook nog eens erg leuk. Met de juiste kleuren maak je van de onderzetters ook een deel van je interieur, modern en klassiek kunnen op deze manier mooi samenkomen.

onderzetters leer

Twee soorten vormen

In de webshop van Xapron.nl heb je de keuze uit twee vormen onderzetters leer, past perfect wanneer je een ronde tafel hebt of een tafel met rechte hoeken. Een set bestaat uit vier onderzetters, natuurlijk kun je een leuke kleur kiezen die perfect aansluit bij je andere spulletjes in huis. Omdat de onderzetters 3 mm dik zijn, weet je zeker dat je een goede bescherming hebt. Bijkomend voordeel van een lederen onderzetter is dat je bijna geen geluid hoort als je een glas of kopje erop zet. 

Met de hand gesneden

De onderzetters leer zijn allemaal met de hand op maat gesneden, omdat ze geolied zijn is afnemen met een vochtig doekje voldoende om ze weer schoon te krijgen. Water of andere vloeistoffen trekken niet in de onderzetter, omdat deze waterafstotend zijn. Je zal zien dat na de onderzetters een tijd gebruikt te hebben, deze alleen maar nog mooier worden. Na een aantal jaren zijn ze een sieraad in ieder interieur.

Door Sjors