Daar zaten we dan, in ons nieuwe huis. Net de sleutels gekregen en daar gingen we dan. Bij de bezichtiging wisten we al dat we een aantal grote dingen gingen veranderen, maar mijn grootste doorn in het oog was de vel geel gekleurde keuken. Ik bedoel ik vind veel kleuren leuk en ben best artistiek, maar fel geel was me net even te veel van het goede. Ik zag bij de rondleiding van het huis ook dat er een paar stukjes fineer losliet. Het model van de keuken vond ik dan wel weer prachtig en wilde dat heel graag zo houden. Mijn man vertelde me dat je ook kunt kiezen om je keuken over te spuiten. Dus de hele keuken overspuiten leek mij ook een goed idee, maar had geen idee hoe en waar en wat het zou kosten. Toen ik op google keuken overspuiten intikte kwam ik al snel diverse websites tegen die allemaal gespecialiseerd waren in het keuken overspuiten. Ik koos de website van eurobord.nl als eerste omdat die me aansprak en zo zag ik alle mogelijkheden die er bestaan voor het keuken overspuiten. En ik had werkelijk geen idee dat er zoveel mogelijk heden zijn voor het overspuiten van je keuken. Gelukkig zitten ze in de buurt, op zich maakt dat niks uit, maar vind dat wel een fijn gegeven moet ik eerlijk bekennen. Ik heb eerst gebeld en heb wat advies gevraagd voor het keuken overspuiten. Ik had fel geel en wilde een soort van olijf groen op de kastjes en ik zat natuurlijk met dat stukje fineer wat los ging laten. Maar de meneer die ik sprak gaf aan dat dat geen probleem was. En zodoende heb ik een afspraak gemaakt met eurobord en is er een medewerker geweest om een kleur uit te kiezen. Ik wilde olijfgroen, maar daar zijn er ook weer veel verschillende van. Uiteindelijk heb ik de kleur gekozen en gaf die meneer aan dat het al binnen 3 dagen zou kunnen gerealiseerd worden. Drie dagen later stond meneer inderdaad weer aan de deur met de gewenste kleur verf om de keuken te overspuiten. En zo werd mijn gruwelijk lelijke gele keuken al snel een mooi groen kleurtje. Ik had trouwens nog wel andere greepjes gekocht om het wat meer passender en in mijn stijl te maken.

Ik kon met succes met mijn keuken laten overspuiten

Ik zocht specifiek , iemand die mijn keuken kon overspuiten omdat ik de keuken die er stond buitengewoon prachtig vond, behalve de kleur. Nu heb ik inmiddels mijn droomkeuken in gebruik genomen, en de nieuwe greepjes geplaatst en ben ik heel blij en tevreden en kook in de sterren van de hemel.

Het resultaat is prachtig geworden

Wij zijn enorm tevreden met het overspuiten van ons keuken, we hadden in de verste verte niet durven dromen dat onze keuken er zo mooi uit zou kunnen zien. Ik ben echt heel tevreden. Met andere woorden :

  • Super vriendelijk personeel
  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Zeer snelle service

Neem vooral zelf ook eens een kijkje op de website.

Door Redactie