Een aantal jaar geleden heb ik samen met mijn zus een klein reclamebureautje overgenomen. We begonnen klein, maar groeiden al snel. Van eerst mijn zus en ik, nu naar een team van 5 mensen. Om ons ook professioneel te gaan uitdragen wilden wij een leuke video laten maken, voor ons klanten, en nieuwe potentiële klanten. Om ook me te kunnen draaien in het bedrijfsleven wilden we natuurlijk niet achterop raken. Een video laten maken klinkt heel makkelijk, maar we wilden wel een duidelijke en professionele video laten maken. Ik heb wel wat kennissen en vrienden die ik voor de lol wel eens heb gevraagd een video te laten maken voor ons, maar voor het bedrijf wilden we toch net even wat anders. Een bedrijfsfilm is net wat anders dan een vakantiefilm immers? We kwamen na een zoektocht op internet terecht bij de website van storytellingstudios.nl en zagen dat ze een goede website hadden met duidelijke taal en overzichten. Ook de prijzen die op de website staan waren zeer aantrekkelijk. Eerst heb ik even een kort telefoongesprek gehad met een medewerker van het bedrijf. Deze meneer kon me alles vertellen over hun bedrijf en wat ze doen om onze video te laten maken. Het voordeel is dat ze op twee plekken gevestigd zijn dus ook qua reiskosten scheelt dat al weer. Ook vonden wij het fijn dat ze eerst wilden komen voor een intake gesprek zoals dat dan heet. We konden al snel een afspraak maken en is de medewerker geweest om onze locatie te bekijken en wilde hij van ons weten hoe we de opzet van de bedrijfsfilm wilden zodat hij er een mooie video van kon maken. De aandachtspunten werden genoteerd en zodoende konden we al vrij snel de afspraak maken voor de bedrijfsfilm. Een week later is de medewerker geweest voor het opnemen van de video. Ik moet zeggen dat het er erg professioneel aan toe ging. De opzet, en de verhaallijn en de belangrijke zaken die we op de video wilden kwamen aan bod.

Dit verwachtten wij toen wij een video laten maken wilden

We verwachten van het bedrijf dat deze ons reclamebureau natuurlijk mooi op de video gingen zetten en dat we de video konden laten maken en die gebruiken om klanten aan te bieden en zo een blik konden werpen op ons bedrijfje. Ik had niet verwacht dat de film ons bedrijf zo goed uit kon lichten. Alle belangrijke punten werden heel mooi weergegeven en alle door ons opgegeven zaken werden er duidelijk in vermeld. Wij kunnen deze video in principe gebruiken om zelf nieuwe klanten te werven. Tevens is het natuurlijk een erg leuke herinnering voor onszelf.

Wij zijn erg tevreden

Wij zijn dermate positief verrast door de video en zijn daarom ook erg blij te kunnen vermeden dat we de video al een aantal keren hebben bekeken en verstuurd. Ook ons klanten zijn er erg tevreden over en inmiddels hebben we dankzij de bedrijfsfilm weer nieuwe klanten binnen gekregen. Kortom:

  • Deze firma heeft een overzichtelijke website
  • Bij dit bedrijf werken aardige medewerkers
  • Dit bedrijf biedt gunstige prijzen

Kom zelf maar kijken op de website en oordeel zelf.

Door Redactie