Raad-Amsterdam-Logo-Header-300x137 (1)Werken bij een administratiekantoor amsterdam

Ik kwam net van mijn hbo opleiding bedrijfskunde af en ik wist totaal niet wat ik wilde gaan doen met mijn leven, nou ja wel met mijn leven, huisje, boompje, beestje natuurlijk maar niet op het gebied van werk. Ik had geen zin om de hele dag achter de computer te zitten en wilde ook mensen helpen. Ik ben niet echt een zorg type maar mensen helpen kan op verschillende manieren vind ik. Ik hielp tijdens mijn opleiding al mensen met hun administratie op een rijtje te krijgen voor wat geld. Het is een rot klusje waar de meeste mensen een hekel aan hebben en wat ik eigenlijk helemaal niet zo heel erg vind en ik kreeg er ook nog genoeg geld voor dat ik geen bijbaan hoefde te nemen, ideaal! Op een gegeven moment kwam mijn vader aanzetten met een vacature van een administratiekantoor amsterdam, daar zochten ze nog iemand die daar full time wilde komen werken. Ik voelde me aangesproken en heb meteen gebeld. We maakten een afspraak binnen een week voor een sollicitatie gesprek. Het gesprek verliep eigenlijk heel goed, ik vertelde over mijn bijverdiensten die ik deed voor andere mensen op het gebied van administratie en mijn studie die ik had gehaald. Na een week werd ik gebeld dat ik het was geworden, ik zou gaan werken bij een administratie kantoor. Ik was ontzettend enthousiast en blij dat uit zoveel kandidaten ik het was geworden.

Door Sjors