wimax1 (1)Solliciteren bij administratiekantoor amsterdam

Administratiekunde is waar ik voor heb gestudeerd, je hoort het niet zo vaak als meisje zijnde dat ze dat studeren maar ik heb vanaf jongs af aan al wat gehad met getalletjes. Ik tegenstelling tot mijn vriendinnen die altijd onvoldoendes haalden, maar voor de talen juist weer goed scoorden waar ik dan weer een ramp in was. Daarom besloot ik ook voor een studie te kiezen die helemaal bij mij paste en volledig was gericht op cijfers. Ondanks dat ik weet dat ik goed ben ik wat ik doe blijf ik onzeker en denk ik dat anderen beter zijn dan ik. Zo ook toen ik was afgestudeerd, ik was opzoek naar een baan en zag in de krant een vacature staan voor een baan bij administratiekantoor amsterdam, echt wat voor mij. Mijn vader drong er een beetje op aan dat ik die kans niet mocht laten schieten en ik ben gaan bellen. Ik mocht meteen op gesprek komen, ondanks dat het gesprek erg goed verliep zeiden ze wel dat er nog anderen kandidaten waren voor de baan bij het administratiekantoor amsterdam, en dat ik dus nog even moest wachten op de uitslag. Ik kwam thuis en dacht, nee dit is nooit goed, als ik zo goed zou zijn geweest hadden ze me wel meteen aangenomen. Na een week, toen ik de hoop al een beetje had opgegeven belden de baas van het administratiekantoor amsterdam op om te vertellen dat ik het was geworden.

Door Sjors