Een van de dingen die ik heel lastig vind aan ons uitzendbureau, is het bijhouden van de administratie en zorgen dat de algehele backoffice goed loopt. Dat is echter een heel belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Ik ben er veel beter in om te zorgen dat ik met nieuwe partijen in zee ga en daarom wilde ik graag weten of ik de backoffice uitzenden kon. Een van de dingen die ik namelijk had gemerkt, was dat wanneer je dingen kunt uitbesteden, dat je bedrijf vaak alleen maar ten goede komt en dat terwijl je er zelf dus veel minder werk van hebt. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik meer kon lezen over het backoffice uitzenden. Ik wilde namelijk mijn backoffice uitzenden aan mensen die hier echt goed in waren en niet aan mensen die enkel tijd hadden. Ik ben daarom goed gaan kijken welke partij ik in de arm moest nemen en ik heb gezien dat ik het beste naar de site oneps.nl kon gaan. Deze site is heel interessant voor mensen die hun backoffice uitzenden willen. Je kunt hier zien dat deze mensen heel veel ervaring hebben. Ik zag ook dat veel mensen reeds met hen werken en de recensies over deze samenwerkingen zijn gewoon heel goed. Reden genoeg dus om deze mensen in de arm te nemen. Ik ben toen even contact gaan leggen met de mensen van oneps.nl en ik kreeg te horen dat ik bij hen mijn backoffice uitzenden kon. Zij wisten precies wat allemaal nodig was en zij snapten ook heel goed waar ik bij hen mijn backoffice uitzenden wilde. Zij snapten dat ik mij op andere zaken wilden richten. Zij hebben toen ook aangegeven dat deze nieuwe verdeling heel gunstig kon zijn voor mijn bedrijf. Dat was uiteraard goed om te horen en ik ben daarom blij dat ik hier een kijkje ben gaan nemen op de site. Had ik dit niet gedaan, dan had ik nu een heel veel moeilijker leven. Dankzij de mensen van oneps.nl kon ik mijn bedrijf echt naar een hoger plan tillen.

Ik kon hier goed mijn backoffice uitzenden

Ik wilde mijn backoffice uitzenden omdat ik mijn bedrijf anders wilde organiseren. Ik ben daarom blij dat ik hier op de site ben gaan kijken omdat ik gemerkt heb dat deze mensen er alles aan gedaan hebben om mij snel van dienst te zijn. Ik werk nu een paar maanden met hen samen en het backoffice uitzenden was echt een heel goede keus. Ik merk dat mijn bedrijf beter georganiseerd is en dat klanten dat ook waarderen.

Wilt u ook met deze mensen werken?

Mocht u ook met een team van professionals willen werken, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site oneps.nl surfen
  • Bekijken wat u hier allemaal aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wat men voor u kan doen

Ik hoop dat u hier net zo’n prettige samenwerking tegemoet kunt zien als dat ik nu al een paar maanden ervaar.

Door Redactie