Ik werk nu al een aantal jaar bij hetzelfde bedrijf en ik vind het nog steeds heel erg leuk om er te werken. Toen ik voor het eerst begon bij dit bedrijf was het echt nog helemaal aan de begin fase en er was dus eigenlijk niet zo heel erg veel op het kantoor aanwezig. Ik had een bureau en een stoel en natuurlijk een computer waar ik al mijn werk op kon doen, maar daar bleef het eigenlijk ook wel bij. Ik heb ondertussen alweer een hoop leuke collega’s erbij gekregen en we zijn een erg hechte groep geworden. We zijn ondertussen ook al verplaatst naar een nieuw pand en je merkt gelijk dat iedereen hier wat meer vrijheid heeft. Het is hier wat groter en er is hier ook een grote kantine, dus we kunnen nu voor het eerst met zijn allen lunchen en dat is toch wel heel erg gezellig. Het is natuurlijk ook belangrijk om koffie op het werk te hebben, want vroeger als ik koffie wilde op het werk moest ik altijd mijn eigen meenemen. De baas heeft aan mij laatst gevraagd of ik koffie op het werk wilde regelen voor iedereen en ik wilde dat natuurlijk met alle liefde doen. Ik had geen idee hoe ik koffie op het werk voor iedereen ging regelen, maar ik besloot op het internet opzoek te gaan naar een site waar ze koffie voor op het werk konden regelen. Ik kwam al snel op de site redbeans.nl terecht en daar was ik toen ook gelijk heel erg enthousiast over. Deze site was heel erg overzichtelijk en er stond hier duidelijk uitgelegd hoe hun apparaat koffie op het werk zou kunnen maken voor iedereen. Ik zag al meteen dat de apparaten van dit bedrijf erg makkelijk en snel in gebruik waren en dat is natuurlijk altijd fijn als je koffie op het werk wilt drinken. Ik ben heel erg blij dat ik op deze site terecht en gekomen en ik heb ook maar gelijk besloten om het koffiezetapparaat hier te gaan bestellen, zodat we dat zo snel mogelijk geregeld kunnen hebben.

Ik heb op deze site een koffiezetapparaat besteld, zodat iedereen nu koffie kan drinken op het werk

Ondertussen heb ik het koffiezetapparaat helemaal neer kunnen zetten in de kantine en hij werkt heel erg goed. De kwaliteit van het apparaat is ook heel erg goed en we kunnen hier dus nog wel jaren mee vooruit en dat is natuurlijk altijd heel erg fijn. Er wordt heel erg veel gebruik van gemaakt en iedereen vindt het heel erg fijn dat ze koffie kunnen drinken op het werk en ze het niet meer mee hoeven nemen.

Iedereen is blij met het apparaat

Heeft u ook interesse, dan kunt u:

  • Even naar de site redbeans.nl surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Kijken of u ook het perfecte koffiezetapparaat hier zou kunnen vinden

Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van de producten van dit bedrijf en ik raad deze site aan iedereen aan

Lees meer op redbeans.nl/koffie-op-het-werk

Door Redactie