Wat kan Strigo voor je betekenen? Strigo is een trainingsbureau voor de publieke sector en communicatie. Het traint, coacht en ondersteunt.Het doel is om organisaties sterker omgevingsgericht te maken. Het trainingsbureau draagt de publieke sector een warm hart toe. En dat kun je merken in de stijl van trainingen die er gegeven wordt.

Coaching

Er worden individuele coaching gegeven en teamcoaching.

– Individuele coaching is geschikt voor personen die bijvoorbeeld betere leiding willen geven. Je kunt met individuele coaching tot nieuwe inspiratie komen. Deze coaching helpt je met het vinden van efficiënte tips om met realistische doelen aan de slag te gaan

– Teamcoaching is een coaching waarbij iedereen binnen de organisatie zijn taken leert. Het personeel leert om te gaan met onderlinge verhoudingen en persoonlijke drijfveren. Met deze coaching leer je samen een goed samenwerkend team van hoge kwaliteit te worden.

Trainingen

De trainingen die gegeven worden zijn:

  • factor C basis-, facilitator-, incompany-, tools- en intervisietrainingen
  • communicatiescrum, facilitatortraining en incompany
  • gedragskennis, denkstijlen, nudging en beïnvloeding
  • LEGO SERIOUS PLAY Play masterclas en incompany
  • participatie en samenwerking, burger-en overheidsparticipatie en omgevingswet voor communicatieprofessionals

Het zijn trainingen waarbij organisaties goede ondersteuning krijgen en zo omgevingsgerichte kwaliteiten leren te ontwikkelen. Met ervaren trainers die het werkveld zelf goed kennen. Contactinfo vind je hier.

Door Sjors