muurstickers

Vaak denk je bij muurstickers alleen maar aan een woning, een woonkamer, slaapkamer of een kinderkamer. Echter worden deze stickers ook vaak door bedrijven aangeschaft. Vooral wanneer er een bepaalde actie op touw wordt gezet, of ter aanduiding dat er een bepaald bedrijf zit. Een logo of naam op de muur geplakt is voor de klanten duidelijker bij welk bedrijf zij moeten zijn. Ook worden deze afbeeldingen vaak gebruikt op deuren binnen een bedrijf. Vooral bedrijven die gebruik maken van een gezamenlijke ruimte is een logo op een deur zeker aan te raden. Klanten kunnen zo met één oogopslag zien waar zij moeten zijn.

muurstickers

Muurstickers online bestellen

Al meer dan 40 jaar is Plakhetzelf.nl de expert op het gebied van stickers maken of raambelettering. Vooral op ramen waar het niet nodig is dat je naar binnen of naar buiten kan kijken is een mooie sticker zeker een must.

Voor ons bedrijf hebben wij zeer mooie afbeeldingen aan de muur hangen. Hierop staan diverse acties die wij in die maand hebben. Onze klanten die hier binnen komen kunnen dit meteen zien en er meer informatie over vragen. Dankzij Plak het zelf zijn wij een stuk creatiever geworden omtrent marketing. Want dit is een zeer leuke en makkelijke manier om reclame te maken voor ons bedrijf en de producten die wij hier verkopen.

Door Sjors