Skid

DoorSjors

sep 30, 2020

Als je aan het verbouwen bent dan is het mogelijk dat je gebruik moet maken van skidbouw. Dit houdt in dat je installatie voor de procestechniek op een frame monteert. Op het frame kan je verschillende componenten monteren, zoals pompen, warmtewisselaars en tanks. Het is een speciale manier van bouwen en zorgt ervoor dat een complete installatie op een frame sneller kan worden geïnstalleerd dan wanneer je de losse componenten op locatie zelf moet installeren. Zo kost het bouwen je minder tijd en kan het productieniveau goed gehandhaafd worden. Klip is een specialist als het gaat om skidbouw en helpt graag mee aan de beste oplossing voor jou.

Soorten skids

Skidbouw heeft veel verschillende mogelijkheden, omdat iedere toepassing aan andere eisen en wensen moet voldoen. Daarom vind je bij Klip verschillende soorten skids. Zo heb je fuel gas skid, waarin brandstof wordt vrij gemaakt van eventuele vervuiling, een calorifier die water of vloeistof op een indirecte manier verwarmt boven een spiraal en een water skid die je kan inzetten voor de afvoer en verwerking van afvalwater. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een modular skid, waarbij een specifiek aspect van het totale proces op een skid wordt gemonteerd of een flow metering, die verschillende aspecten meet. Andere mogelijkheden voor skids zijn gas metering die informatie over doorstromende gassen verzameld en filtration skids die onder meer helpen bij het filteren van water.

Skidbouw op maat

Door te kiezen voor skidbouw bij Klip ga je voor skidbouw op maat. Iedere fabricage van skids is anders en Klip kijkt iedere keer opnieuw naar de eisen en wensen. Zo passen zij de productie van een skid hierop aan. Bij Klip zorgen ze voor een nauwe samenwerking tussen engineering, kwaliteitsdienst, planning en projectmanagement, inkoop, frame en process equipment en prefabricage van leidingwerk. Zo zorgt Klip voor het beste resultaat.

Door Sjors