Stel, je hebt een goedlopend bedrijf maar je wilt graag uitbreiden omdat je met regelmaat opslagruimte te kort komt. Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je bedrijf groter te maken of op een andere plek ruimte te zoeken, maar dit is niet altijd en voor iedereen mogelijk. Om toch meer ruimte te kunnen creëren kun je dan ook kiezen voor een oplossing in de hoogte. Op veel bedrijfsvloeren wordt alleen de grondoppervlakte gebruikt en werkt men niet de hoogte in. Dit is uiteraard zonde omdat je deze ruimte ook kunt benutten, bijvoorbeeld door het aanleggen van een systeemvloer.


Aanleg systeemvloer

Anera BV is een bedrijf dat voor jou een geschikte systeemvloer kan aanleggen. Ze maken de vloer helemaal zelf en installeren deze ook. Omdat ze de vloer in eigen beheer kunnen maken is deze over het algemeen al binnen enkele weken klaar. De vloer wordt gemaakt van profielen die in elkaar geschoven worden. Op deze manier kun je de vloer in elke gewenste breedte of lengte maken. De vloeren worden met een techniek van koudlassen gemaakt waardoor deze uitermate flexibel zijn en ook benut kunnen worden om grote stukken vloer te overspannen in één keer.
Afwerking systeemvloer

Na hat maken van de vloer kan deze afgewerkt worden met bijvoorbeeld een trap (de vloer ligt natuurlijk wel net even een etage hoger dan de begane grond) of een leuning. De vloer wordt voorzien van een coating die beschadigingen tegengaat maar kan bijvoorbeeld ook gemaakt worden in de stijl en kleuren van je bedrijf, zodat het een nette uitstraling geeft.

Door Sjors