Als ondernemer zijnde is het logisch dat er belasting betaald moet worden. Maar ben jij al op de hoogte van Article 23? Wanneer jij namelijk producten uit het buitenland haalt, dan dien je rekening te houden met het feit dat hier belasting over betaald moet worden. Bij Vatrepinfo wordt het dan ook mogelijk gemaakt om dit niet bij ontvangst te moeten betalen. Op een latere tijdstip maken zij het voor jou mogelijk om te betaling te voldoen. Hierdoor blijft jouw product niet liggen en kan het alsnog verkocht worden.

Goede service

In veel landen is het verplicht om de BTW te betalen wanneer het product wordt vervoerd. De douane zorgt  er dan ook voor dat alles goed wordt nagekeken alvorens het uberhaupt het land in mag gaan. Dit betekent dat alles wordt bekeken middels een speciaal daarvoor bestemd apparaat.

Schakel vandaag nog hulp in!

Heb jij binnen een korte periode hulp nodig om de belasting te betalen? Zit jij er niet op te wachten dat dit niet goed gaat lopen of dat je teveel betaald? Dan raad ik je aan om gebruik te maken van Article 23. Hiermee hoef jij namelijk niet het bedrag direct te betalen. Tevens wordt dit allemaal door Vatrepinfo geregeld. De goede service in combinatie met de aantrekkelijke prijzen maakt het voor mij mogelijk dat ik het werk kan blijven uitvoeren.

Door Sjors