Private label geursticks zijn er in diverse geuren te vinden. Via COSMETIZE is het mogelijk om hiermee een eigen geur lijn te maken. Samen met dit bedrijf is het mogelijk om een eigen product op de markt te zetten. Voor mijn eigen bedrijf was ik al een tijd op zoek naar verschillende producten die ik onder mijn bedrijfsnaam op de markt kon brengen. Parfum wilde ik niet, daar had ik nog meer genoeg van. Daarom was ik op zoek gegaan naar andere producten.

Op de website van COSMETIZE zag ik verschillende ideeën voorbij komen, waaronder ook geursticks. Deze kan je in huis of op een andere plek zetten en zodra je deze aansteekt komt er de lekkerste geur vandaan. Dit bracht mij op het idee om deze op de markt te gaan brengen.  

Private label geursticks met eigen label

Afgelopen week hebben wij weer een hoeveelheid geurstokjes besteld via COSMETIZE. Voordeel is dat deze de spullen snel kunnen leveren. Hiervoor hebben zij verschillende adressen en dat scheelt voor ons bedrijf aanzienlijk. Want wij hoeven nu niet lang op bepaalde goederen te wachten. Bovendien kunnen wij zonder problemen onze producten op de markt verkopen. Natuurlijk hebben wij een eigen label die wij op deze producten plakken. Hierdoor is het ogelijk om elke keer een ander product in de verkoop te zetten. Zo blijft ons aanbod altijd erg wisselend en dat trekt de aandacht van onze kopers. Hoe uitgebreider het assortiment, hoe beter de verkoop. Benieuwd wat COSMETIZE allemaal te bieden heeft, neem dan een kijkje op hun website

Door Sjors