lichtreclame

4 manieren voor lichtreclame

Als u uw eigen bedrijf inclusief bedrijfspand heeft, dan wilt u natuurlijk opvallen. Niet alleen overdag maar ook ’s nachts. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf 24/7 opvalt voor potentiële klanten? Dat doet u met de juiste lichtreclame. Met lichtreclame is uw bedrijf namelijk dag en nacht zichtbaar. In dit blog krijgt u van ons dan ook 4 manieren om lichtreclame in te zetten voor uw bedrijfspand.

1. Lichtbak met logo

Met een lichtbak met uw bedrijfslogo zorgt u ervoor dat voorbijgangers direct zien dat uw bedrijf in het pand in kwestie gevestigd zit. Als uw huisstijl aansluit bij de doelgroep, is de kans alleen maar groter dat ze het zien en dat ze misschien ook wel even een kijkje komen nemen. Klanten die doelgericht op zoek zijn naar uw bedrijf, kunnen het dan ook meteen makkelijker vinden.

2. Lichtgevende letters

Naast de lichtbak met logo, kunt u ook nog voor lichtgevende letters gaan. U kunt hiermee bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf ermee laten plaatsen. Daarnaast kunt u het ook gebruiken voor een aantrekkelijke slogan of een boodschap waarvan u weet dat deze uw doelgroep aanspreekt.

3. LED-neon strips

Wilt u uw lichtreclame een beetje energiezuinig en duurzaam houden? Dan zijn LED-neon strips een goed idee. Omdat led strips een lange levensduur hebben, kunt u waarschijnlijk lang van deze vorm van lichtreclame genieten. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar, dus er is er altijd wel eentje te vinden die bij uw huisstijlkleur past.

4. LED-frames

Met LED-frames kunt u uw geprinte materiaal extra goed belichten. Op die manier vallen ze extra goed op. Kies het juiste lichtelement en kunt uw promotiemateriaal op een sterke manier uitlichten voor uw doelgroep. Dit is ook een zuinige manier van lichtreclame omdat ze in iedere gewenste vorm en maat kunnen worden gemaakt.

Val op met uw bedrijf

Als ondernemer wilt u natuurlijk opvallen met uw bedrijf. Of u dat nu met lichtreclame wil doen of op een andere manier. Op onze website vindt u verschillende tips & tricks die u verder helpen. Hou onze blog dus goed in de gaten.

Door Redactie