Opvallen met lichtreclame

Wil je graag beter opvallen met jouw bedrijf? Wij raden jou aan om te kiezen voor doosletters voor op jouw bedrijfsgevel. Wanneer jij doosletters laat monteren door een professioneel bedrijf krijg je te maken diverse voordelen. In dit blog lees je waarom doosletters ideaal voor jouw bedrijf zijn. Lees dit blog nu snel verder!

Zichtbaar dankzij doosletters

Ben je benieuwd hoe je goed op kunt vallen met doosletters? Wij vertellen het je graag. Misschien sta je er niet bij stil, maar we zien dagelijks veel lichtreclame langskomen. Je ziet logo’s, mascottes, teksten en bedrijfsnamen in vorm van lichtreclame. Dankzij de keuze voor lichtreclame, en dus doosletters, vallen deze bedrijven goed op. Door zelf ook voor doosletters te kiezen val je net zo goed op als hen.

Wat zijn doosletters

Wat is een doosletter nu precies? Een doosletter wordt gebruikt om verlichte letters te maken. De verlichting zit in of achter de letters. Het is dus een soort doos met een deksel waarin licht zit dat je van buitenaf kan zien schijnen. De verlichting binnenin zorgt er dus voor dat de letters goed opvallen.

Duurzame doosletters op gevel

Doosletters staan niet alleen heel goed aan jouw bedrijfsgevel, ze zijn daarnaast ook zeer duurzaam. Doosletters gaan jaren mee en hebben dus een lange levensduur. Je kunt ze makkelijk onderhouden en ze hebben weinig aandacht nodig. Doosletters zijn zeer zuinige energieverbruikers. In verhouding tot de ouderwets verlichte reclames bespaar je flink op energiekosten.

Voordelen van doosletters

Wij hebben de voordelen van doosletters voor jou op een rij gezet:
  • Voor binnen en buiten reclame
  • Milieuvriendelijk
  • Dag en nacht zichtbaar
  • Lange levensduur
  • Snelle herkenning van uw bedrijf

Meer lezen over omzet maken?

Wil je graag meer lezen over hoe jij met jouw bedrijf meer omzet kan genereren? Op deze website hebben wij de interessantste artikelen voor jou gevonden! Bekijk de artikelen nu!

Door Redactie