lichtreclame Eindhoven

Laatst heb ik lichtreclame Eindhoven aangeschaft en ik ben erg heel erg blij mee. Ik heb het laten bevestigen op de voorkant van mijn bedrijfspand en het ziet er mooi uit. De reden waarom ik ervoor heb gekozen is omdat hierdoor mijn kantoor beter opvalt. Als mensen nu langsrijden zien zij gelijk dat dit een bedrijfspand is en van welk bedrijf het is. Dat zorgt ervoor dat mijn klanten die komen voor een afspraak mij beter weten te vinden. Daarnaast vergroot ik mijn naamsbekendheid omdat meer mensen mijn bedrijfsnaam nu kunnen zien. Het ziet er professioneel uit en tegelijkertijd maak ik reclame.

Logo

Kies ook voor lichtreclame Eindhoven

Zelf ben ik heel erg tevreden over de lichtreclame Eindhoven op mijn pand. De letters geven ook nog eens licht, dus in de avond en nacht zie jij het nog steeds. Ik heb het logo bij het bedrijf Glance & Vision laten maken. Ik kwam met hen in contact door een vriend van mij die ook een logo bij hen heeft laten maken. Hij was zo enthousiast over het bedrijf en daarom heb ik ook contact met het opgenomen. Al snel kon ik langs komen op het kantoor voor een afspraak. Tijdens die meeting hebben wij veel dingen besproken.

Logo

Een fijne en goede samenwerking

Aan het eind van de meeting kwamen wij op een heel goed idee om lichtreclame te maken voor mijn bedrijf. Het bedrijf kon precies mijn logo laten maken in grote lichtgevende boxen. Dat leek mij echt een heel mooi effect hebben. Het bedrijf ging direct voor mij aan de slag om een ontwerp te maken. Enkele dagen later stuurde zij het naar mij op. Na een paar kleine aanpassingen was het perfect. De samenwerking tussen mij en het bedrijf ging echt op een hele fijne manier. Zij communiceren echt alles en uiteindelijk is er een heel mooi eindproduct uitgekomen.

Door Sjors