Als bedrijf kun je niet meer achter blijven. Je moet een Instagram account hebben om succesvol te zijn! Instagram is onmisbaar uit onze dagelijkse bezigheden en je moet dan ook zorgen dat je opvalt binnen de duizenden accounts en miljoenen posts die dagelijks worden geplaatst. Natuurlijk doe jij je uiterste best om veel activiteit te creëren op je Instagram updates en je steekt hier heel wat uren in die je eigenlijk niet hebt. Hoe zorg je er nou voor dat je eenvoudig meer Instagram likes krijgt op je nieuwe posts?

Koop je likes online

De oplossing is zeer eenvoudig. Koop likes voor Instagram eenvoudig online en profiteer meteen van meer likes, volgers, reacties en interactie op je pagina. Natuurlijk krijg je in eerste instantie alleen likes wanneer je ze koopt, maar ze zorgen er wel voor dat je post er overtuigender uitziet, en tevens hoger in de zoekfunctie naar voren komt. Een goede reden dus om ze te kopen.

Blijven er voor zorgen dat je posts de moeite waard zijn om te liken en erop te reageren. Toon creativiteit en onderscheid je van je concurrenten. Plaats gave foto’s en video’s met een leuke tekst erbij. Voeg een aantal hashtags toe waarvan je weet dat ze betrekking hebben op je post en een aantal hashtags welke veel gebruikt en gezien worden op Instagram. Laat zien waar je bedrijf voor staat en welke producten of diensten je te bieden hebt. Met behulp van winacties krijg je meer interactie op je post en de comments zullen zeker toenemen.

Volgers erbij krijgen

Zorg dat je profiel een duidelijk onderwerp uitstraalt. Dit zorgt er namelijk voor dat je meer volgers erbij gaat krijgen. Voor iedere doelgroep zijn wel fans te bedenken, van pokémon tot naaldhakken. Zorg dat je er echte fans bij krijgt door je aan het onderwerp te houden, en dat alles wat je post ook relevant is. Als je eenmaal een fanbase hebt opgebouwd dan kun je je permitteren om wat te gaan afwijken en meer random posts te gaan uploaden.

Profiteer van meer tijd!

Toch behaal je hiermee vaak niet het aantal likes en comments dat je zou willen. De manier om dit snel op te lossen en meteen te profiteren van succes op Instagram? Koop kwalitatieve likes online en je zult merken dat andere gebruikers hier meteen op reageren. Dankzij de vele likes verschijn je bovenaan de tijdlijn en je valt direct op! Hierop volgen de reacties en volgers vanzelf. Bespaar jezelf een hele hoop tijd en werk voor een voordelige prijs. Succes gegarandeerd!

Door Sjors