kosten schoonmaakbedrijf

De  kosten van het schoonmaakbedrijf, willen wij, als bedrijf zijnde, zo laag mogelijk houden. Niet dat wij het niet goed doen, maar wij willen graag op de kleintjes letten en als wij ergens op kunnen besparen is het dit wel. Natuurlijk is hygiëne zeer belangrijk en daarom hebben wij naar een bedrijf gezocht die goed kan schoonmaken, maar waar de kostprijs een stuk lager is dan de gemiddelde vraagprijs. Tevens moeten deze medewerkers hun vak verstaan en weten hoe zij binnen een korte tijd alles goed kunnen schoonmaken. Het lijkt een onmogelijke vraag, maar wij hebben wel een bedrijf gevonden die aan onze eisen kan voldoen. Dit bedrijf heet Bachtor en is in Zeist gevestigd. kosten van het schoonmaakbedrijf

Wij besparen flink op de kosten van het schoonmaakbedrijf

De kosten van het schoonmaakbedrijf Bachtor zijn zo laag, dat wij meteen een afspraak met hun hebben gemaakt. Natuurlijk wilden wij weten of niet alleen de prijs zo laag was, maar of er dan ook wel goed schoongemaakt gaat worden. Om antwoord op deze vraag te krijgen hebben wij hun eerst voor een maand ingehuurd.

Inmiddels is deze maand voorbij, maar wij zullen dit bedrijf zeker geen gedag zeggen. Wat een bedrevenheid hebben de schoonmakers. Zodra hun zijn geweest ziet en ruikt ons pand weer lekker fris. Echt een top bedrijf!

Door Sjors