Wil jij gebruik maken van een 5 liter emmer? Dan kun je nu kijken bij Emmers bedrukken. Zij kunnen jou emmers aanbieden van bijvoorbeeld 5 liter. Heb jij een kleurvoorkeur? Dan is het zeker geen probleem. Je kunt bij hun kiezen verschillende soorten kleuren.

Kopen

Als je bijvoorbeeld besluit emmers te kopen bij Emmers bedrukken. Dan kun je via de website namelijk kosteloos een offerte aanvragen. De levering kan verschillend zijn. Je hebt de levertijd van onbedrukt duurt ongeveer 2 tot 4 dagen. En bedrukte levertijd duurt 5 tot 10 dagen.

Eigen ervaring

Zelf heb ik een eigen schoonmaakbedrijf. Ik vond dat het weer eens tijd werd dat ik nieuwe emmers moest gaan inslaan. Ze zagen er heel jammer genoeg heel oud uit en je kon duidelijk zien dat er nieuwe moesten komen. Uiteindelijk heb ik dit ook meteen gedaan. Een paar collega’s van informeerde mij om bij Emmers bedrukken een te gaan kijken. Ik heb zeker naar ze geluisterd en het waren ook nog eens de emmers die ik nodig had. Wat ik ook graag wilde is het logo van mijn schoonmaakbedrijf er op. Dit is wat ik altijd al wilde hebben. Via Emmers bedrukken heb ik dit ook eindelijk kunnen doen! Toen ik mijn emmers geleverd had kregen was ik heel erg tevreden met het eindresultaat! Het zag er super mooi uit en ben er nog steeds heel erg blij mee.

Door Sjors