etiketten op rol

Je hebt een webshop en je begint eigenlijk pas net? Er zijn een heleboel dingen waar je op moet letten als je een webshop hebt. Juridische vraagstukken, kwaliteit van producten en natuurlijk de pakketten. Want als je een webshop hebt dan ga je ongetwijfeld pakketten versturen. Koop etiketten op rol om jezelf een hoop gedoe te besparen. 

etiketten op rol

Wat zijn etiketten op rol?

Etiketten op rol zijn plakkerige etiketten ofwel stickers die je in bulk kunt kopen. Ze worden dan geleverd op een rol zodat je gemakkelijk kunt plakken. Etiketten op rol kun je natuurlijk gebruiken als promotiemateriaal maar ze worden nog wel het meeste gebruikte om verpakkingen te voorzien van informatie. Daarbij kun je natuurlijk denken aan een bedrijfsnaam maar ook een logo of tekst naar keuze. Sterker nog: alledrie tegelijk is ook mogelijk. Bedrijven als juweliers, snoepwinkels, bakkerijen en bloemisten kunnen onder andere zulke etiketten goed gebruiken.

etiketten op rol

Waarom online?

Het is een gegeven feit dat online kopen goedkoper is dan wanneer je iets koopt via een winkel. Dat is omdat een online winkel geen dure kosten heeft aan een bedrijfspand en werknemers. Die kosten worden namelijk aan jou doorberekend. In dit geval dus niet, want een online winkel heeft die kosten niet of nauwelijks. Bovendien kun je gemakkelijk online je etiket ontwerpen door de bestanden te uploaden. Wil je een sticker met logo? Upload dat logo gewoon gemakkelijk op de website en je hebt er geen omkijken meer naar.

Door Sjors