Ons bedrijf heeft besloten dat wij de komende jaren zoveel mogelijk willen doen om te verduurzamen. Dat is een dure taak maar wij denken dat het nog duurder is om niets te doen. Wij zijn daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren om de verduurzaming zo goed mogelijk te financieren. Wij zagen dat wij het beste eens konden gaan kijken of wij daadwerkelijk alles uit eigen zak zouden moeten betalen. Wij hebben een klein bedrijf en het leek ons niet onwaarschijnlijk dat er regelingen zouden zijn waar wij gebruik van zouden kunnen maken. Ik ben daarom gaan zoeken naar informatie en al snel kwam ik op het spoor van de eia regeling. Ik heb toen gezien dat er een grote kans was dat wij de eia regeling zouden kunnen gebruiken voor onze investeringen. Ik heb daarom gekeken of ik ook een site kon vinden waar ik echt alle ins en outs kon vinden over deze eia regeling. Als je namelijk een aanvraag indient om geld te krijgen, moet je zorgen dat je geen detail over het hoofd ziet. Ik ben daarom gaan kijken wat ik aan info kon vinden en op die manier heb ik uiteindelijk de site vindsubsidies.nl gevonden. Deze site is heel handig voor mensen die op zoek zijn naar een passende subsidie. Deze mensen hebben er namelijk alles aan gedaan om te zorgen dat je goed overzicht kunt krijgen over welke regelingen en subsidies er allemaal zijn voor ondernemers. Daarom wilde ik ook graag even iets over deze pagina schrijven want ik denk dat veel mensen heel veel aan deze pagina kunnen hebben. Kijk daarom ook een keer op vindsubsidies.nl om te zien wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden.

Deze site hielp mij aan info over de eia regeling

Ik wilde graag zeker zijn dat ik op de juiste manier gebruik kon maken van de eia regeling. Mocht u ook zoekende zijn naar een heldere uitleg over waar u bijvoorbeeld aan moet voldoen om de eia regeling te gebruiken, dan is deze site alles wat u nodig heeft. Ik heb gemerkt dat wanneer je je aan de tips op deze site houdt, het opstellen van een aanvraag een fluitje van een cent wordt. Wij hebben onze aanvraag namelijk opgesteld en wij hebben inmiddels gehoord dat wij gebruik kunnen gaan maken van de eia regeling. Ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat wij even de moeite genomen hebben om te zien wat wij het beste konden gaan doen om ons bedrijf van extra budget te voorzien. Daardoor hebben wij deze nuttige site gevonden en zodoende konden wij ons bedrijf een mooie financiële injectie geven.

Wilt u ook een aanvraag voorbereiden?

Mocht u ook bezig zijn met het voorbereiden van een aanvraag, dan kunt u:

  • Even naar de pagina vindsubsidies.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden gepresenteerd krijgt
  • Een keer bekijken aan welke voorwaarden u moet voldoen

Ik hoop dat u ook goed uit de voeten zult kunnen met deze handige site.

Door Redactie