PaSav-ICT

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar Apple support Den Haag. Ik wilde met mijn bedrijf namelijk helemaal overstappen naar Apple. Dus Mac, iPhones, iPads. En dan het liefst allemaal goed en snel geïnstalleerd en met een duidelijke serverstructuur. Elke ondernemer weet dat tijd geld kost dus ik vond de snelheid ook erg belangrijk zodat mijn medewerkers snel weer aan hun werk zouden kunnen.

Apple support Den Haag

Apple support Den Haag met duidelijke communicatie en korte lijnen

Via een collega ondernemer kwam ik terecht bij Pasav-ICT. Zij zijn gespecialiseerd in Apple software en hardware. Met zijn jarenlange kennis weet Patrick precies wat ik als ondernemer belangrijk vind en hoe hij mij daarin kan ondersteunen. Ik vond het prettig om te maken te hebben met een kleinschalig bedrijf met korte lijnen. Dezelfde contactpersoon en gewoon duidelijk afspraken en snelheid en flexibiliteit. Erg prettige manier van zakendoen.

Apple

Onderhoud van systemen

Naast het opzetten van de ict structuur zorgen zij ook voor Apple support in Den Haag. Ze blijven dus ons aanspreekpunt wanneer er problemen zijn met het netwerk of de hardware. Daarnaast onderhouden zij de systemen. Omdat een overstap naar Apple voor sommigen wat lastig was, was de ondersteuning aan de medewerkers ook zeer goed geregeld. Ze namen alle tijd om vragen te beantwoorden en de medewerkers goed op weg te helpen. Hierdoor waren onze mensen snel weer in bedrijf en ging er geen kostbare tijd verloren.

ICT oplossingen voor het MKB

PaSav-ICT is gespecialiseerd in het bieden van ict oplossingen van Apple voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Ben je ook van plan om over te stappen naar Apple of heb je al een Apple netwerk en zoek je een bedrijf voor het onderhoud? Dan kan ik PaSav-ICT van harte aanbevelen. Bekijk de website om te zien welke diensten ze aanbieden en wat de mogelijkheden zijn.

Door Sjors