Zoldervloer

Zoldervloer

Momenteel hebben wij ongeveer een jaar lang al een zoldervloer en dat bevalt ons heel goed. Daarom zou ik graag iedereen hierover willen vertellen, want veel mensen kennen dit begrip niet. Een ander woord hiervoor is mezzanino en het is heel erg handig. Hierdoor kun jij namelijk gebruik maken van de hoogte van een pand. Dit kan natuurlijk ook door het gebruik van hoge schappen, maar dit is een stuk handiger wanneer jij snel toegang wilt hebben tot machines of producten. Zelf heb ik zowel een fabriek als de opslag van de spullen die gemaakt worden. Deze twee ruimtes zijn aan elkaar gekoppeld en juist daarom is dit gebouw voor ons ideaal. Mijn compagnon en ik wilden graag nieuwe apparatuur aanschaffen, maar hier was toen ter tijd geen ruimte voor. Daarom ben gaan zoeken naar dingen die ons zouden kunnen helpen. Daarbij kwam ik vrij snel uit op de website van Anera, waarvan ik direct enthousiast werd. Zij bieden namelijk ongelofelijk veel verschillende dingen aan waarmee jij meer mogelijkheden hebt zonder te verhuizen. Ergens anders onszelf gaan vestigen was voor ons geen optie, want de locatie waar wij zitten is heel erg goed.

De beste zoldervloer

Zoldervloer

Na een aantal gesprekken met een medewerker ging de bouw van de zoldervloer van start. Dit heeft een stuk minder tijd gekost dan verwacht, wat voor ons natuurlijk onwijs gunstig was. Iedere dag kregen wij netjes een update over hoe lang het nog ongeveer zou gaan duren. Dat heb ik als onwijs prettig ervaren, want daardoor wist ik precies waar ik op kon rekenen in die periode. Uiteindelijk zijn wij heel erg blij dat wij deze keuze hebben gemaakt en weet ik vrijwel zeker dat wij in de toekomst ook geen spijt gaan krijgen. Zo’n etage is echt een aanrader voor iedere onderneming  in Nederland!

Door Sjors