Ik heb al meer dan 20 jaar een hartstikke mooie sportschool. Iedereen komt altijd met plezier naar onze sportschool toe en ik hoor alleen maar blije geluiden als ik vraag om feedback van klanten. Laatste jaren merkte ik dat mijn sportschool een beetje ouderwets uit begon te zien en besloot ik dat het tijd was voor een flinke verbouwing. Ik besloot mijn sportschool tijdelijk te sluiten met veel pijn in mijn hart, maar ik wist zeker dat ik er iets moois voor terug zou krijgen. Ik huurde allemaal mannen in en al snel begonnen we met de verbouwing van mijn sportschool. Echter moest ik alle apparaten en spullen even tijdelijk ergens opslaan. Ik was op zoek gegaan naar een opslagruimte in Woerden omdat Woerden mijn woonplaats is. Het leek me dus handig dat de spullen dicht bij mijn huis opgeslagen werden. Dan werd het niet zo’n gesjouw om de spullen er na de verbouwing weer uit te halen en weer terug te zetten in de verbouwing sportschool. Ik vroeg aan mensen of ze een opslagruimte in Woerden wisten te zitten. Iedereen zei tegen mij dat ze daar geen verstand van hadden en dat ze niet wisten of er een opslagruimte in Woerden zat. Toen ben ik maar gaan googelen over een opslagruimte in Woerden zat. Ik was erg blij toen ik op de website van easybox.nl terecht kwam en zag dat er een goede opslagruimte in Woerden was. De site zag er tiptop in orde uit en ik kon makkelijk zien hoe je contact op kon nemen om een aanvraag te doen voor een opslagruimte in Woerden. Uiteindelijk heb ik ook de keuze gemaakt om mijn spullen op te slaan in deze opslagruimte in Woerden en ik kan u vertellen dat ik hier absoluut geen spijt van heb gehad.

De service van het bedrijf die de opslagruimte in Woerden bezit is hartstikke goed

Toen ik belde om te vragen of er een opslagruimte in Woerden beschikbaar was voor mijn spullen werd ik aardig te woord gestaan door een medewerker. Ik ben zelden zo aardig te woord gestaan, ik stond gewoon perplex. De medewerker vertelde mij vriendelijk dat er zeker een opslagruimte in Woerden voor mij beschikbaar was en dat ik hier al vrij snel mijn spullen op kon slaan. Ik was hartstikke blij dat ik al relatief snel mijn spullen op kon slaan in deze opslagruimte in Woerden. Dat dit zo snel kon komt natuurlijk door de goede service van het bedrijf die deze opslagruimte in Woerden verhuurd.Doordat ik mijn spullen kon opslaan in deze ruimte kon ik goed en efficiënt verbouwen.

Ik ben blij om te kunnen zeggen dat mijn sportschool succesvol verbouwd is

Iedereen zegt dat de sportschool er hartstikke mooi uitziet nu. Ik vertel iedereen ook dat dat mede komt door de goede service van dit bedrijf die de opslagruimte in Woerden aan me verhuurd heeft waardoor ik efficiënt alle spullen op kon slaan. Ik zal nog een keer voor u samenvatten waarom ik zo blij ben met de opslagruimte in Woerden die ik heb gehuurd:

  • De service van dit bedrijf al hartstikke goed;
  • De website van dit bedrijf wel erg overzichtelijk
  • Deze opslagruimte in Woerden zag er goed uit

Bent u ook op zoek naar een opslagruimte in Woerden? Zoek dan zeker niet verder en neem een kijkje op deze website.

Door Redactie