Na heel lang zoeken is het mij eindelijk gelukt een mooi nieuw pand te vinden voor mijn eigen bedrijf. Het pand was wel aan wat vernieuwing toe en er moest een en ander verbouwd worden, maar nu de verbouwing achter de rug is ziet het er tip top uit. Nu ben ik bezig met de aankleding van het pand. Dit vind ik een belangrijk onderdeel, aangezien ik in dit zelfde pand mijn klanten ga ontvangen. Ik wil dus dat het een plek wordt waar mensen zich welkom en op hun gemak voelen. Natuurlijk voor mijn werknemers, maar zeker ook voor de klanten die komen. Daarom wil ik een mooie welkomsthal waar de receptie is en waar klanten zich moeten melden. Hier wil ik op de grote muur achter de receptie een logo op de muur. Ik wil hier iets speciaals van maken, zodat het een echt eye catcher is als mensen binnen komen en dat het iets is wat ze bij blijft wanneer ze weer weggaan. In een tijdschrift had ik een plaatje gezien van een logo aan de wand in 3d. dit maakte mij heel erg enthousiast, want dit was precies de eye catcher die ik in mijn gedachte had. Ik ben dus op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kon gaan maken. Dit moest een of ander reclame bureau worden, want ik dacht dat ik hier de grootste kans van slagen had. Ik ging dus op zoek naar een bureau die dit kon maken. Zo kwam ik op vanloonreclame.nl . op deze website werd direct helder dat ze veel in de vorm van reclame deden. Zij moesten vast ook wel een logo aan de wand in 3d kunnen maken. Ik keek de website door en las alle informatie. De website gaf veel goede informatie. Ook zag ik op de website dat dit bedrijf een zeer hoge klantwaardering had. Dit gaf mij als klant altijd een goed en vertrouwd gevoel om met zo een bedrijf in zee te gaan. Daarnaast stond er op de website ook een portfolio om een idee te krijgen van het soort werk en soort stijl die dit bedrijf hanteert. De portfolio zag er heel erg goed uit en ik kreeg steeds meer vertrouwen dat dit bedrijf een super logo aan de wand in 3d voor mij kon gaan ontwerpen. Ik besloot om telefonisch contact te leggen met dit bedrijf om mijn idee voor te leggen.

Een logo aan de wand in 3d is voor dit bedrijf geen probleem

Ik kreeg een super vriendelijke meneer aan de telefoon en toen ik mijn idee uitlegde gaf hij aan dat dit zeker mogelijk was. Hij werd heel blij van het idee dat hij een logo aan de wand in 3d mocht gaan ontwerpen. Ik besloot met dit bedrijf in zee te gaan!

Veel creativiteit en een fijne samenwerking

Het eindresultaat van mijn logo aan de wand in 3d is heel erg goed en ik kan dit bedrijf dan ook om de volgende redenen aanraden:

  • Mijn logo aan de wand in 3d was heel creatief en uniek
  • De medewerkers van dit bedrijf zijn heel aardig en fijn om mee te werken
  • De prijzen van een logo aan de wand in 3d zijn zeer gunstig

Bent u ook opzoek naar een manier om uw logo aan de wand in 3d te laten maken? Neem dan zeker contact op met deze website.

Door Redactie