werkvoorbereider groen

Via GrijsGroen staat er een leuke vacature op deze site voor een werkvoorbereider groen. Deze vacature is een functie waarin je verantwoordelijk bent  voor de technische werkvoorbereiding van projecten. Omdat ik al een tijd op zoek was naar een leuke functie, ben ik op deze website terecht gekomen. Dit is een detacheringsbedrijf, die zelf mensen in dienst heeft en deze mensen aan opdrachtgevers uit kan lenen. Voor mij is dit een hele prettige manier om mee samen te werken. Vooral omdat ik in de afgelopen jaren met uitzendbureau’s geen goede ervaringen heb. Bovendien heeft dit bedrijf al meer dan 14 jaar ervaring op dit gebied en in inmiddels dan ook al een flinke klanten kring kunnen opbouwen.  werkvoorbereider groen

Aan de slag als werkvoorbereider groen

Mijn zoektocht naar een andere, leuke baan heeft dan eindelijk vruchten afgeworpen. Ik ga eerdaags als werkvoorbereider groen aan de slag. Via Grijsgroen ben ik aan deze baan gekomen. Deze stond op hun website en hier ben ik mee aan de slag gegaan. Vooral het gesprek met één van de medewerkers sprak mij bijzonder aan. Grijsgroen heeft namelijk de visie waar medewerkersgeluk, passie en compassie centraal staan. Zij gaan er dan ook vanuit dat plezier in je werk, aanstekelijk werkt. 

Niet alleen kan je hier voor leuk werk aankloppen, maar ook bedrijven kunnen hier aankloppen voor personeel. Personeel die kunnen helpen in de groene sector en de civiele techniek.

Inmiddels heb ik mijn eerste werkweek er al op zitten en ik kan zeggen dat het mij uitstekend bevalt.  werkvoorbereider groen

Door Sjors