Heb jij camerabewaking in jouw bedrijf hangen? Sinds dat wij dat hebben aangeschaft merk ik enorm veel verschil. Wij voelen ons een stuk veiliger vergeleken met een paar maanden terug. Helaas hebben inbrekers toen die tijd onze kassa meegenomen. Vervelend en het maakt je woedend natuurlijk. Echter konden wij er niet veel mee aangezien het niet op beeld stond. Hierdoor zijn wij op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Om het nogmaals mee te maken zit ik niet op te wachten. Je moet zoveel verzekeringswerk invullen om het uberhaupt vergoed te krijgen. Iets waar ik niet op zit te wachten en wat ik graag in de toekomst wil voorkomen.

Yes, safety first!

Uiteindelijk ben ik op de website van alarmsysteemexpert.nl terecht gekomen. Dit bedrijf heeft zowel een alarmsysteem als camerabewaking. Het prettige hiervan is dat zij het ook nog eens monteren. Hierdoor weet jij zeker dat een team van experts ervoor zorgen dat het systeem goed en naar behoren werkt.

Wij hebben er toen voor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Diezelfde dag hebben wij nog een bevestiging gekregen van onze bestelling. Zelfs de datum was al bij ons bekend wanneer zij het komen monteren. Sinds dat wij camera in onze winkel hebben hangen voelen wij ons een stuk veiliger. Het klinkt wellicht vreemd maar hopelijk schrikt het inbrekers onwijs af!

Door Sjors