Als jij ooit op kantoor heb gezeten, dan weet jij als geen ander hoe handig een bureaustandaard kan zijn. Omdat ik vaak met klanten aan de telefoon zat en ik soms bepaalde artikelen moest opzoeken, duurde een gesprek wel eens langer dan gepland. Zo gebeurde het mij een keer dat een klant belde met een vraag over zijn polis. Normaal een simpele vraag, maar op dat moment kon ik even niet op het antwoord komen. Snel even het handboek erbij pakken, maar ook daar kon ik het antwoord niet snel vinden. Tegenwoordig zijn dit soort vragen voor mij een eitje, alles staat nu netjes op mijn bureau. 

2Bcreated, een geweldig bedrijf

Omdat ik het best wel vervelend vond dat ik op dat moment het antwoord schuldig moest blijven, heb ik naar een oplossing gezocht. Tamelijk snel kwam ik op de website van 2Bcreated terecht en daar zag ik al het antwoord, een bureaustandaard. Deze kan ik op mijn tafel zetten en alle documenten in op slaan. Mocht ik dan naar iets op zoek zijn is dat makkelijk te vinden. Het is zelfs mogelijk om deze in verschillende maten te bestellen. Voor mijzelf heb ik de Vario A4 tafelmodule in de blauwe kleuren met 20 bladen besteld.

 

Door Sjors