Slimme afvalcontainers zijn de toekomst om op een hele basic manier van zwerfafval af te kunnen komen. De slimme afvalcontainers van Mr. Fill helpen met het inzamelen van afval, doordat ze op zonne-energie aangedreven een signaal geven wanneer ze vol dreigen te raken en er zijn zelfs bakken die een eigen pers hebben om meer ruimte te kunnen benutten. Door beter op te letten op het weggooien van afval help je het milieu de goede kant op en ziet je omgeving er een stuk netter en mooier uit. De slimme afvalcontainers van Mr. Fill zijn eenvoudig via een offerte op de website aan te vragen en worden doordat het hoofdkantoor in Nederland staat snel geleverd.

Opgeruimde straten

In veel grote steden is zwerfafval een groot probleem. Overal worden brutaal lege blikjes, frietbakjes, papier en plastic en ga zo maar door neergesmeten, wat op meerdere niveaus negatieve gevolgen heeft. Wil je in jouw omgeving zoveel mogelijk het neersmijten van zwerfafval tegengaan? Kies er dan voor om een slimme afvalcontainer van Mr. Fill in de straat te zetten. De slimme afvalcontainer kan meer afval verzamelen dan een traditionele vuilnisbak en staat met een sensor in contact met een controlekamer. De sensor geeft aan wanneer de bak geleegd moet worden, zodat er geen afval meer rond kan zwerven omdat de bak vol is. Een eenvoudige oplossing die toch een groot effect kan hebben op zowel natuurlijk als stedelijk niveau.

Binnen gebruik

Maar kan je de slimme afvalcontainers ook voor binnen gebruiken? Bij Mr. Fill zeker wel. Mr. Fill heeft naast de containers voor in de straten ook een speciaal model dat geschikt is voor het gebruik in een gebouw. De zogeheten Indoor Fill is speciaal ontworpen om te gebruiken in bijvoorbeeld restaurants, personeelskantines en het milieuplein in je kantoor. Alle gemakken die de vuilcontainers in straat hebben, heb je nu ook binnen. Dit zorgt ervoor dat je werkplek of horecazaak netjes opgeruimd blijft en mensen hier nog steeds graag komen. Op een makkelijke en snelle manier ervoor zorgen dat er minder afval verspreid wordt? Vraag dan een offerte aan voor je eigen Mr. Fill slimme afvalcontainer.

Door Sjors