Dankzij Realgen is het mij gelukt om te stijgen in Google met mijn website. Voor een paar jaar geleden heb ik met plezier mijn eigen website gemaakt. Tot op de dag van vandaag geniet ik er optimaal van. Echter begon ik sinds een paar weken terug te merken dat er weinig bezoekers op de website komt. Iets wat onwijs belangrijk is wanneer dit je enige inkomsten zijn. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing zodat ik meer bezoekers kan krijgen. Het geven van korting bij een bestelling hielp ook niet echt. Zo ben ik opzoek gegaan naar een marketingbureau die mij hiermee kan helpen.

Realgen

Realgen ingeschakeld

Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Realgen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het optimaliseren van een website. Bovendien beschikken zij over voldoende kennis op dit gebied. Zo heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kon ik de website uitleggen in de hoop dat zij het begrijpen met wat ik zou willen. Gelukkig snapte zij maar al te goed dat ik graag meer bezoekers wil hebben. Zo kreeg ik ook een aantal tips mee wat aangepast moest worden. Dit zou ten goede komen voor de website.

De opdracht had ik bij dit bedrijf neergelegd en vervolgens gingen zij aan de slag. De aanpassingen welke zij willen verrichten werd eerst overlegd en daarna pas aangepast. Dankzij Realgen kan ik in ieder geval met trots zeggen dat onze website is gestegen in Google.

Door Sjors