glazenwasser Rotterdam

Ben je op zoek naar een goede glazenwasser in Rotterdam, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit bedrijf  wordt gerund door vader en zoon Van Holten. Toen ik vanmorgen bij ons bedrijf aan kwam rijden was er al een hoogwerker aan ons gebouw bevestigd. Vanuit hier worden onze ramen schoongemaakt, maar ook de gevel krijgt meteen een poetsbeurt. Zodra ik zo een bakje aan de gevel zie hangen, ben ik best wel jaloers. Het lijkt mij ook geweldig om op zo een manier mijn brood te kunnen verdienen. Maar helaas is het er niet van gekomen en lijkt het mij beter dat hier alleen maar professionele mensen gebruik van maken.  glazenwasser Rotterdam

Een stralend geheel

Wij hebben afgesproken dat de glazenwasser in Rotterdam, minstens twee keer per jaar bij ons langs komt. Zo blijft ons gebouw er stralend uit zien, want de witte gevel heeft vaak een poetsbeurt nodig. Ook de dakgoten worden door dit bedrijf meteen schoongemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de diensten die zij leveren. Alles wordt zeer nauwkeurig uitgevoerd en geen plakje wordt overgeslagen.

Ben jij ook nieuwsgierig naar dit bedrijf, neem dan eerst een kijkje op hun website. Eventueel kan je een passende offerte aanvragen, om te weten wat dit allemaal gaat kosten.

Door Sjors